Jedálny lístok

Jedálniček pod drobnohľadom poradcov pre výživu, pripravený z lokálnych a sezónnych surovín v prospech vyváženej výživy.

06.05.-10.05.19

Pondelok

Raňajky- desiata:
Jogurt s musli
Powerlogy 7
Jablko

Obed:
Tekvicovo- šošovicová s krutónami 1
Penne s brokolicou a syrovou omáčkou

Olovrant:
Klobucké pečivo, cícerová
s koriandrom 1

 

 

 

Utorok

Raňajky-desiata:
Krupicová s čokoládou 1
Banán

Obed:
Šampiónovo- paštrnákový krém Z
Morčacie na zelenine, ryža

Olovrant:
Kváskový chlieb s redkvičkovou nátierkou 1,7

Streda

Raňajky-desiata:
 

Obed:
 

Olovrant:
 

Štvrtok

Raňajky-desiata:
Ryžová kaša so škoricou
Hruška

Obed:
Kukurično -zemiaková
Teľací borčš, špaldová chlebová knedľa1,3,7

Olovrant:
Kváskový chlieb, rybacia s
hráškom 1,4,7

Piatok

Raňajky-desiata:
Kváskový chlieb,maslo, strúhaná mrkva 1,7
Uhorka

Obed:
Vývar zo sliepky so zeleninou
Špenátová roláda, zemiakový prívarok s kurkumou 1,3,7

Olovrant:
Citrónový koláč 1,3,7

 

 

                                                  Zostavila: Mgr.art.Alexandra Popovičová
ww.cojediazdravedeti.sk

ALERGÉNY: 1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše ,Z-zemiak POZNÁMKA:  Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny.

19.11.-23.11.18

Pondelok

Raňajky- desiata:
125g Domáce ovocné pyré s vločkami  
50g Banán

Obed:
200ml Hrášková s ryžou
225g Granadír s batátom, uhorkový šalát 1

Olovrant:
75g Rustikálny rohlík, cesnaková nátierka, rajčina 7 1,7

Utorok

Raňajky-desiata:
100g Ovsená s  kokosom 1
50g Hruška

Obed: 200ml Špenátový krém
225g Morčacie soté na smotane s paprikou, kolienka 1,7

Olovrant:
75g Kváskový chlieb,  nátierka z  vločiek a zeleniny, mrkva 1

Streda

Raňajky-desiata:
75g Špaldová pita, Ricotta so strúhaným Eidamom1,7
50g Hrozno

Obed:
200ml Vegetariánsky boršč
225g Krúpoto s kuracím mäsom brokolicou, cviklový šalát 1

Olovrant:
75g Makovo- višňový koláč 1,3

Štvrtok

Raňajky-desiata:
100g Kukuričná krupica so škoricou
50g Jablko

Obed:
200ml Batátovo -mrkvový krém s bylinkami 
220g Teľacie s červenou kapustou, knedľa 1,3,7

Olovrant:
75g Rustikálny rohlík, hydinová pena, paprika 1,7

Piatok

Raňajky-desiata:
75g Kváskový chlieb, maslo s červenou paprikou 1,7
50g Hruška

Obed:
200ml Hovädzí vývar so zeleninou
225g  Cícerový guláš, zemiaky 

Olovrant:
75g Banánové lievance 1,3

Zostavila: Mgr.art.Alexandra Popovičová www.cojediazdravedeti.sk

ALERGÉNY: 1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše ,Z-zemiak POZNÁMKA:  Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny.

19.11.-23.11.18

Pondelok

Breakfast:
125g Home-made fruit purée with oatmeal -1
50g Banana

Lunch:
200ml Pea soup with rice  
225g Pasta&potato mix with batata, cucumber salad -1

Snack:
75g Rustical bread roll, garlic spread, tomato -1, 7

Utorok

Breakfast:
75g Oatmeal porridge with coconut -1
50g Pear

Lunch:
200ml Spinach cream 
225g Turkey sauté with cream and bell pepper, pasta -1, 7

Snack:
75g Sourdough bread, oatmeal and veggie spread, carrot -1

Streda

Breakfast:
75g Spelt flour pita, Ricotta with grated Edam cheese -1, 7
50g Grapes

Lunch:
200ml Vegetarian borsch
225g Groats mix with chicken and broccoli, beetroot salad -1

Snack:
75g Poppy and black cherry cake -1, 3

Štvrtok

Breakfast:
75g Corn semolina porridge with semolina
50g Apple

Lunch:
200ml Batata and carrot cream with herbs
225g Veal with red cabbage, dumplings “knedľa” -1, 3, 7

Snack:
75g Rustical bread roll, poultry foam, bell pepper -1, 7

Piatok

Breakfast:
75g Sourdough bread, butter with red bell pepper -1, 7
50g Pear

Lunch:
200ml Beef broth with veggies
225g Chickpea goulash, potatoes

Snack:
75g Banana crumpets -1, 3

Compiled by: Mgr.art.Alexandra Popovičová www.cojediazdravedeti.sk

ALLERGENS:

1-Cereals containing gluten, 2-Crustaceans, 3-Eggs, 4-Fish, 5-Peanuts, 6-Soybeans, 7-Milk, 8-Nuts, 9-Celery, 10-Mustard, 11-Sesame seeds, 12-Sulphur dioxide and sulphites, 13-Lupin, 14-Molluscs, P-Potato

NOTE:  Menu changes reserved. No genetically modified food is used in the preparation of meals

15.10.-19.10.18

Pondelok

Raňajky- desiata:
125g Ovocné pyré s vločkami  1
50g Jablko

Obed:
200ml Zeleninová s mrkvou a bylinkami 9
225g Prívarok z červenej šošovice a batátu s kurkumou, vajce na tvrdo 3

Olovrant:
75g Kváskový chlieb, papriková nátierka, uhorka 1,7

Utorok

Raňajky- desiata:
100g Mliečna ryža s ovocím 7  
50g Hruška

Obed:
200ml  Cibuľová so smotanou  7, 7
220g Rybací pečený filet z tresky s bylinkami a brokolicou, zemiakové pyré, mrkvovo-kapustový šalát 4

Olovrant:
75g Špaldová pita, maslo, Mozarella, paprika1,7

 

Streda

Raňajky-desiata:
75g Kváskový chlieb, Lučina so strúhanou mrkvou 1,7
50g Hrozno


Obed:
200ml Zemiaková s rascou
225g Krúpoto s cviklou, hráškom, syr , listový šalát s dresingom  1,7

Olovrant:
75g Višňovo- makový závin 1,3,7

Štvrtok

Raňajky-desiata:
100g Pšenová kaša s jablkom a škoricou
50g Slivky

Obed:
200ml Tekvicový krém s krutónmi 
225g Morčacie s kapustovými fliačkami, cviklový šalát 1,10

Olovrant:
75g Rustikálny rohlík, hrášková so strúhanou mrkvou1

Piatok

Raňajky-desiata:
75g Špaldová pita, tvarohová so zeleninou,1,7
50g Hrozno

Obed:
200ml Karfilolová s kurkumou
225g Teľacie s kôprovou omáčkou, varené zemiaky 7

Olovrant:
75g Slivkový koláč so škoricou,1,3,7

Zostavila: Mgr.art.Alexandra Popovičová www.cojediazdravedeti.sk

ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše ,Z-zemiak POZNÁMKA:  Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny.

Navšívte nás!

Nájdete nás v rodinnom dome, kde všetci žijeme ako jedna veľká rodina.

Peterská 4
821 03 Bratislava
Telefón: 
(+421) 944 476 202 
Alebo nám napíšte správu: